شنبه 29 تير 1398 _ 17 ذو القعدة 1440 _ 20 ژوئیه 2019
از
تا

كسب سهميه پانزدهمين المپياد فرهنگی-ورزشی 1398 گيلان

تيم دو و ميداني دانشجويان دختر دانشگاه موفق به كسب سهميه پانزدهمين المپياد فرهنگی-ورزشی 1398 گيلان شدند.

کسب مقام سوم والیبال 4 نفره دانشجویان دختر دانشگاه های استان آذربایجان شرقی

کسب مقام سوم والیبال 4 نفره دانشجویان دختر دانشگاه در مسابقات ورزش همگانی دانشگاه های استان آذربایجان شرقی

دانشجویان دختر دانشگاه، در مسابقات ورزش همگانی دانشگاه های استان آذربایجان شرقی، موفق به کسب مقام سوم والیبال 4 نفره شد.