پنجشنبه 29 تير 1396 _ 26 شوال 1438 _ 20 ژوئیه 2017
تاریخ : سه شنبه 13 مهر 1395     |     کد : 390

مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم ، تحقیقات وفناوری در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ، روز چهارشنبه ۷ مهرماه به منظور شرکت در دومین همایش ملی علوم کاربردی ورزش و تندرستی و حضور در جلسه شورای عالی ورزشی در  دانشگاه شهید مدنی اذربایجان  حضور یافت. دکتر پورکیانی از امکانات و کلیه اماکن ورزشی مدیریت تربیت بدنی اعم از سالن های ورزشی،استخر و خوابگاه های دانشجویی بازدید نمود .
پورکیانی سپس در جلسه شورای عالی ورزش دانشگاه حضور یافته و طی سخنانی تحولات و پیشرفت های اخیر در حوزه تربیت بدنی دانشگاه  رابسیار مطلوب و رضایت بخش خواند
وی در ادامه به جایگاه کسب شده این دانشگاه در المپیاد ورزشی اشاره کرد و گفت :  المپیاد های ورزشی فرهنگی نماد توانمندی های یک دانشگاه می باشد لذا کسب جایگاه و رتبه مناسب دانشگاه شهید مدنی اذربایجان در المپیاد ورزشی اخیر که به میزبانی دانشگاه مشهد برگزار شد قابل تقدیر است و در این خصوص جا دارد از زحمات همه مسئولین دانشگاه ، خصوصا مدیر تربیت بدنی این دانشگاه تقدیر و تشکر کنیم .
گفتنی است در ادامه این جلسه ، مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری نسبت به تعویض کف پوش سالن شماره ۲ ، تجهیز چمن مصنوعی خوابگاهها و ایجاد سالن ورزشی زود بازده خوابگاه المهدی ، قول مساعدت داد .
در پایان این مراسم از دانشجوی قهرمان مدال  اور در سیزدهمین المپیاد ورزشی  دانشگاهها و کارشناسان مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با حضور دکتر پورکیانی و دکتر ولی زاده ، رئیس دانشگاه تقدیر بعمل آمد.