دوشنبه 3 مهر 1396 _ 05 محرم 1439 _ 25 سپتامبر 2017
تاریخ : شنبه 22 آبان 1395     |     کد : 404

راه اندازی طرح تاک

جهت رفاه حال دانشجویان عزیز رستوران آزاد (طرح تاک) در مرحله ی اول در رستوران میزبان با قیمتهای مشخص شده راه اندازی شد دانشجویانی که تمایل دارند  می توانند در این رستوران نیز  غذا رزرو نمایند.

نکته 1 : دانشجویانی که در رستوران میزبان غذا رزرو نمایند نمی توانند در سلف دانشجویی همزمان درآن روز و درهمان وعده غذا رزرو نمایند.
ولی می تواند مطابق علاقه خود وعده ای را در رستوران میزبان و وعده ای دیگر را در سلف دانشجویی غذا رزرو نماید.

نکته 2: دانشجو مختار است از غذاهای موجود در رستوران میزبان یک نوع را انتخاب  وسرو نماید.

نکته 3:  مبلغ رزروی در رستوران میزبان یک ریال است بر اساس نوع غذایی که سرو می کنند تفاوت مبلغ غذا را به پیمانکار سلف  میزبان پرداخت می نمایند

نکته 4: برخى از منوها ممكن است با توجه به استقبال بيشتر دانشجويان عزيز به اتمام برسد كه در آن صورت دانشجو از منوها موجود در رستوران استفاده خواهد شد. به همین دلیل از طرف دانشجو  هیچ اعتراضی قابل قبول نخواهد بود.

نکته 5:  حداکثر تعداد دانشجویانی که در  رستوران میزبان می توانند غذا رزرو نمایند در وعده ناهار و شام 200 نفر می باشد.

نکته 6: رستوران به منوهاى موجود در زمان مراجعه دانشجو پاسخ گو خواهد بود.

نکته 7: امکان استرداد وجه یارانه  بابت عدم سرو غذا برای دانشجویان مقدور نمی باشد

نکنه 8 : جریمه غذای نخورده برای سلف میزبان تعلق نمی گیرد

ساعت توزیع  وعده ها در رستوران میزبان( صبحانه از ساعت 7:30 الی 10:30 وعده ناهار 12:00 الی 15:30 وعده شام 17:00 الی 20:00)می باشد