دوشنبه 23 مهر 1397 _ 06 صفر 1440 _ 15 اکتبر 2018
تاریخ : يکشنبه 31 ارديبهشت 1396     |     کد : 415

شرایط میهمان در خوابگاههای دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

1- هر دانشجو مجاز است در ماه حداکثر  به مدت دو شب با رضایت هم اتاقی ها میهمان (فامیل درجه یک اعم از پدر، مادر، برادر و خواهر) داشته باشد.

2-پذیرش میهمان در ایام امتحانات و یا زمانهای تعیین شده از طرف اداره خوابگاهها اکیداً ممنوع است.

3-پذیرش میهمان بیش از دو نفر به طور همزمان برای یک اتاق مقدور نمی باشد.

4-دانشجویان که هفته ای یک شب درخواست خوابگاه دارند در میهمانسرای خوابگاه سکونت خواهند داشت.

5-دانشجویان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان که برای کارهای اداری، فارغ التحصیلی و انجام پژوهش مجبورند حداکثر یک هفته در خوابگاه سکونت داشته باشند در میهمانسرا سکونت داده خواهند شد.

6- با توجه به ظرفیت محدود میهمانسرا ها، در صورت وجود ظرفیت خالی با درخواست اسکان موافقت خواهد شد.

7-هزینه هر شب اقامت طبق مصوبه هیات رئیسه دانشگاه دریافت خواهد شد.

8- میهمان و یا میزبان بایستی قبل از ورود به خوابگاه از اداره خوابگاهها مجوز دریافت نماید.

---اداره خاوبگاهها---

نوشته شده در   يکشنبه 31 ارديبهشت 1396  ساعت  11:37   توسط   مدير سايت معاونت دانشجویی
ویرایش شده در دوشنبه 4 دي 1396 ساعت 14:08 توسط مدير سايت معاونت دانشجویی
PDF چاپ ارسال برای دوستان بازگشت