جمعه 23 آذر 1397 _ 07 ربيع الثاني 1440 _ 14 دسامبر 2018
تاریخ : پنجشنبه 19 مهر 1397     |     کد : 498

تجلیل از کارکنان و اعضای هیأت علمی ورزشکار دانشگاه

روز سه شنبه مورخ 17/07/97، طی مراسمی، با حضور رئیس دانشگاه، از کارکنان و اعضای هیأت علمی ورزشکار و مقام‌آور در مسابقات ورزشی مختلف تجلیل شد.

تجلیل از کارکنان و اعضای هیأت علمی ورزشکار دانشگاه

روز سه شنبه مورخ 17/07/97، طی مراسمی، با حضور رئیس دانشگاه از کارکنان و اعضای هیأت علمی ورزشکار و مقام‌آور در مسابقات ورزشی مختلف تجلیل شد.
در این مراسم، ابتدا مدیر تربیت بدنی دانشگاه ضمن تشکر از حمایت‌های جدی ریاست محترم دانشگاه و معاونت محترم ادرای و مالی دانشگاه، از فعالیت‌های ورزشی کارکنان، گزارشی از فعالیت ها و مسابقات ورزشی برگزار شده طی یک سال اخیر در حوزه کارکنان ارائه نمود.
سپس معاون اداری و مالی دانشگاه جناب آقای دکتر رضوانی با اشاره به نقش مهم ورزش و فعالیت‌های بدنی در سلامت جسم و روان، از همکاران محترم جهت مشارکت در فعالیت‌های ورزشی تقدیر نمود.
در ادامه مراسم، رئیس محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر ولی زاده، ضمن اشاره به نقش بارز فعالیت‌های ورزشی در شادابی افراد و افزایش روحیه کاری کارکنان، حضور همکاران در فعالیت‌های ورزشی درون و برون دانشگاهی را مثبت ارزیابی کرد و از همکاران ورزشکاری که در اعتلا و پیشرفت دانشگاه تلاش می‌کنند، تقدیر و تشکر نمود. رئیس دانشگاه اظهار کرد: باید با برنامه‌ریزی های مناسب و بلندمدت، در راستای افزایش فعالیت‌های بدنی بین کارکنان و اعضای هیأت علمی کوشا باشیم و همچنین امیدوارم شاهد درخشش بیش از پیش همکاران محترم در عرصه ورزشی در منطقه و کشور باشیم.
در پایان، با اهدای حکم قهرمانی و هدایایی، از کارکنان و اعضای محترم هیأت علمی خواهر و برادر مقام آور در مسابقات ورزشی منطقه‌ای سال 96، مسابقات درون دانشگاهی گرامیداشت دهه فجر سال 96 و گرامیداشت هفته دولت سال 97، تقدیر به عمل آمد.

نوشته شده در   پنجشنبه 19 مهر 1397  ساعت  17:42   توسط   کاربر تربیت بدنی
ویرایش شده در پنجشنبه 19 مهر 1397 ساعت 19:16 توسط کاربر تربیت بدنی