جمعه 23 آذر 1397 _ 07 ربيع الثاني 1440 _ 14 دسامبر 2018
تاریخ : يکشنبه 11 آذر 1397     |     کد : 529

اختتامیه مسابقات فوتسال بین دانشکده ای

مسابقات فوتسال دانشجویان پسر با قهرمانی تیم تایماز (دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی الف) به پایان رسید.

اختتامیه مسابقات فوتسال بین دانشکده ای روز یکشنبه مورخ 97.09.11 ساعت 15.30 در سالن ورزشی شماره یک برگزار شد.

در روز آخر در بازی رده بندی، تیم‌های مدنی تراختوری و اولدوزلار به مصاف هم رفتند که در پایان تیم مدنی تراختوری با نتیجه 6 بر 4 بر تیم اولدوزلار غلبه کرده و به مقام سوم مسابقات دست یافت.
همچنین در بازی فینال، دو تیم ارشد عمران و تایماز در وقت قانونی به تساوی رسیدند که نهایتاً تیم تایماز در ضربات پنالتی حریف سرسخت خود (ارشد عمران) را با نتیجه مجموع 6 بر 5 شکست داد و به مقام قهرمانی رسید و ارشد عمران نایب قهرمان شد.
آقای گل مسابقات را آقای محراب عیدی با 9 گل زده از تیم اولدوزلار از آن خود کرد.
همچنین تیم اولدوزلار به عنوان تیم اخلاق مسابقات انتخاب شد.
در پایان، با حضور مسئولین دانشگاه آقای دکتر احمدآبادی (معاون دانشجویی دانشگاه)، آقای دکتر فلاح (مدیرکل امور دانشجویان دانشگاه)، آقای دکتر هاشمی (رئیس دانشکده فنی)، آقای دکتر فرجی (مدیر گروه علوم ورزشی) و آقای دکتر بشیری (مدیر تربیت بدنی دانشگاه)، از مقام آوران، کادر داوری، کادر اجرایی، کادر پزشکی و انتظامات مسابقات که زحمات فراوانی متحمل شده بودند، تجلیل شد.

نوشته شده در   يکشنبه 11 آذر 1397  ساعت  22:12   توسط   کاربر تربیت بدنی
ویرایش شده در يکشنبه 11 آذر 1397 ساعت 22:27 توسط کاربر تربیت بدنی